Kedvencekc
PénztárBPénztárb
Calze BC logo

BLOG

Harisnyanadrágok

Egy kis harisnyatörténet…

Napjainkban a harisnya a nőiesség egyik szimbóluma. Egy stílusos darab kiemeli viselőjének vonzerejét, ápoltságát, eleganciáját. Nem is gondolnánk, hogy első megjelenése milyen régi időkbe nyúlik vissza, s bár igen egyszerű ruhadarab, az évszázadok alatt mégis számos átalakuláson és változáson ment keresztül.

Tovább >>

A harisnya viselés szabályai A harisnya viselés szabályai

A harisnya viselés időtlen, korokon átívelő. Kislányoktól kezdve egészen az idősebb korosztályig a lányok / nők ruhatárából sohasem hiányozhat a harisnya. Érdemes azonban pár fontos „szabállyal” tisztában lenni a harisnyaviseléssel kapcsolatban.

Tovább > >

Harisnya viselés hosszú életének a titkaA harisnyák hosszú életének titka

A harisnyák általában nagyon vékony anyagból készülnek, és sajnos sérülékenyek is. Sokunkkal előfordult már, hogy az első felvétel után bizony a kukában landolt ez a ruhadarab, mert kiszakadt.

Tovább >>

Combfix – nem csak a csábításról szól

Combfix – nem csak a csábításról szól

Egy nő gardróbszekrényéből nem hiányozhat a harisnya, hiszen az elegáns viselet egyik alapdarabja. A combfix hallatán a legtöbbünknek rögtön a csábítás és az erotika jut az eszünkbe. Azonban a sztereotípiákon túllépve egy combfix is lehet elegáns, bármiféle megbotránkoztatás nélkül. 

Tovább>>

kismama harisnyaVárandósan is Csinosan

Várandósság alatt a női test hatalmas átalakuláson esik át. Megváltoznak az arányok, a testtartás és természetesen az idő előre haladtával egyre kerekebb és nagyobb a pocak. A legfontosabb, hogy olyan ruházatot viseljen a leendő anyuka, ami kényelmes, és véletlenül sem nyomja a hasat.

Tovább>> 

kismama harisnyaTelt nők is hordhatnak harisnyát? - Mi az, hogy!

A harisnyanadrág a nőiesség egyik szimbóluma. Viselése nem csak a top modell alkatú hölgyek kiváltsága. Egy telt, plus size méretekkel rendelkező nőn is jól mutat a harisnya, ha odafigyel a megfelelő méret kiválasztására.


Tovább>> 

Kompressziós harisnya

  Kompressziós harisnya – Mikor és miért viseljük?

A kompressziós harisnya tulajdonképpen egy gyógyászati segédeszköz, amely segíti a vér megfelelő irányba való áramlását. Kiválóan alkalmas a visszerek kezelésére, illetve azok kialakulásának a megelőzésére. 

Tovább >>

 

 

© 2017 Harisnyaneked.hu Minden jog fenntartva