Kedvencekc
PénztárBPénztárb
Calze BC logo

BLOG

Harisnyanadrágok

Egy kis harisnyatörténet…

Napjainkban a harisnya a nőiesség egyik szimbóluma. Egy stílusos darab kiemeli viselőjének vonzerejét, ápoltságát, eleganciáját. Nem is gondolnánk, hogy első megjelenése milyen régi időkbe nyúlik vissza, s bár igen egyszerű ruhadarab, az évszázadok alatt mégis számos átalakuláson és változáson ment keresztül.

Tovább >>

A harisnya viselés szabályai A harisnya viselés szabályai

A harisnya viselés időtlen, korokon átívelő. Kislányoktól kezdve egészen az idősebb korosztályig a lányok / nők ruhatárából sohasem hiányozhat a harisnya. Érdemes azonban pár fontos „szabállyal” tisztában lenni a harisnyaviseléssel kapcsolatban.

Tovább > >

Harisnya viselés hosszú életének a titkaA harisnyák hosszú életének titka

A harisnyák általában nagyon vékony anyagból készülnek, és sajnos sérülékenyek is. Sokunkkal előfordult már, hogy az első felvétel után bizony a kukában landolt ez a ruhadarab, mert kiszakadt.

Tovább >>

Combfix – nem csak a csábításról szól

Combfix – nem csak a csábításról szól

Egy nő gardróbszekrényéből nem hiányozhat a harisnya, hiszen az elegáns viselet egyik alapdarabja. A combfix hallatán a legtöbbünknek rögtön a csábítás és az erotika jut az eszünkbe. Azonban a sztereotípiákon túllépve egy combfix is lehet elegáns, bármiféle megbotránkoztatás nélkül. 

Tovább>>

kismama harisnyaVárandósan is Csinosan

Várandósság alatt a női test hatalmas átalakuláson esik át. Megváltoznak az arányok, a testtartás és természetesen az idő előre haladtával egyre kerekebb és nagyobb a pocak. A legfontosabb, hogy olyan ruházatot viseljen a leendő anyuka, ami kényelmes, és véletlenül sem nyomja a hasat.

Tovább>> 

kismama harisnyaTelt nők is hordhatnak harisnyát? - Mi az, hogy!

A harisnyanadrág a nőiesség egyik szimbóluma. Viselése nem csak a top modell alkatú hölgyek kiváltsága. Egy telt, plus size méretekkel rendelkező nőn is jól mutat a harisnya, ha odafigyel a megfelelő méret kiválasztására.


Tovább>> 

Kompressziós harisnya

Kompressziós harisnya – Mikor és miért viseljük?

A kompressziós harisnya tulajdonképpen egy gyógyászati segédeszköz, amely segíti a vér megfelelő irányba való áramlását. Kiválóan alkalmas a visszerek kezelésére, illetve azok kialakulásának a megelőzésére. 

Tovább >>

 

 

Fehér harisnya – Divatos, hordja egyáltalán valaki?

A fehér harisnya jelenleg nem divatos, felnőtteken az utcán nem látni olyan öltözetet, melynek része lenne egy fehér combfix vagy harisnya. Mégis vannak, akik hordják manapság is. Pár száz évvel ezelőtt pedig kimondottan közkedvelt volt. 

Tovább >>

 

 

csillogó harisnyák

Csillogó harisnyák

Sokáig az ékszerek adtak minden lehetőséget arra, hogy valaki vigyen egy kis ragyogást a külső megjelenésébe. Manapság ebből a szempontból szerencsések vagyunk, hiszen a csillogó, strasszköves, flitteres ruhák óriási választéka érhető el a boltokban. De nézzük meg jobban, mi a helyzet a harisnyák terén, ha egy kis csillogást szeretnénk. 

Tovább >>

 

 

© 2017 Harisnyaneked.hu Minden jog fenntartva