Kedvencekc
PénztárBPénztárb
Calze BC logo

Általános szerződési feltételek

A harisnya webáruházban található áru megrendelésével, és a megrendelés automatikus visszaigazolásával szerződés jön létre a Lucido Kft., továbbiakban Eladó és a megrendelő, továbbiakban Vevő között. A megrendelés, továbbá annak visszaigazolása az elektronikus rendszerben, számmal megjelölve, iktatásra kerül, az bármikor a megrendelő számára utólag is hozzáférhető. Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni a megadott szállítási határidőn belül. A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és készpénzes utánvétel esetében a megrendelőlapon feltüntetett végösszeget a kézbesítő (GLS) részére kifizetni. 

A szerződés, a megrendelőlap, továbbá az weboldal nyelve a magyar. Az árak forintban vannak feltüntetve és tartalmazzák az általános forgalmi adót.

 

Cégadatok

Cégnév: Lucido Kft.

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 48, 11 épület, fsz.2

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-268989

Adószám: 10896949-2-42 

Telefonszám: 06-30-950-1125

Weboldal: www.harisnyaneked.hu

E-mail: lucidokft@gmail.com

Bankszámlaszám: 11710002-20126467

 

A vevő elállási joga

45/2014. (II. 26.) sz. Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló törvény alapján:

A Vevő a szerződés megkötésének napjától számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül is elállhat a szerződéstől, azaz lemondhatja a megrendelést vagy a megrendelt árut visszaküldheti. Erre irányuló egyértelmű nyilatkozatát írásban, a fentiekben megjelölt e-mail címre vagy postai úton küldheti el. Amennyiben a termék kiszállításra került a Vevő részére, úgy azt a Vevő az elállás közlésétől számított 14 naptári napon belül köteles visszaküldeni. Amennyiben a Vevő kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos szállítási módtól eltérő fuvarozási módot választ, Eladó nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket. 

Az Eladó a megrendelés teljes összegét haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül - a vevő által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon – visszatéríti. Eladó az összeget mindaddig visszatarthatja, amíg a Vevő a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy visszaküldte.

A Vevő nem gyakorolhatja elállási jogát e rendelet 29. § 1.bek. e. pontja alapján abban az esetben, ha a terméket (harisnya) felbontotta, tekintettel arra, hogy az oldalon forgalmazott termékek zárt csomagolásúak, egészségvédelmi vagy higiéniai okokból azok nem visszaküldhetőek.  

A Vevő a postai úton (GLS) küldött küldeményt minden esetben köteles átvenni. A "nem kereste" jelzéssel visszaküldött csomag díját köteles megtéríteni az Eladó felé, amennyiben elállási szándékát, vagy az átvétel határidejének módosulását írásban előre nem jelezte az Eladó felé. 

 

Garancia

Hibás, sérült áru, szín- vagy mérethiba észlelése esetén az Eladó köteles a terméket díjmentesen kicserélni vagy a vételárat visszafizetni. A Vevő feladata az árut  - a hiba megjelölésével és a számlával együtt - visszaküldeni, vagy szóban jelezni vevőszolgálatunk felé: 06-1-7944286.

 

Részteljesítés

Amennyiben a megrendelt árut Eladó nem tudja maradéktalanul kiszállítani, úgy azt köteles a Vevő felé írásban vagy telefonon jelezni, és Vevővel a küldés időpontját és módját egyeztetni.

 

Szállítás módja, költségei

Eladó jelenleg az GLS futárszolgálat továbbá átvevőpont (személyes átvétel) igénybevételével történő szállítást vállal kizárólag Magyarország területén, melynek díjai a fizetés módjától függően:

 

1, Átutalás esetén: 950,- Ft (Bruttó)

FONTOS TUDNIVALÓ: Amennyiben az "ÁTUTALÁS" fizetési módot választja, MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG A TERMÉKEK RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSÁRÓL, AZAZ AZ UTALÁS ELINDÍTÁSÁRÓL SZÓLÓ E-MAIL VAGY TELEFON ÜZENETÜNKET!   Csak ezt követően indítsa utalását!

 

2, Utánvétellel történő átvétel esetén: 1.250,- Ft (Bruttó) 

A szállítási díj a megrendelőlapon az áru értékéhez automatikusan hozzáadódik, kivéve a díjmentes szállítási napokat, és rendelési értékhatárhoz kötött kedvezményeket.

 

Szállítási határidő

Átlagos szállítási határidő: 2-14 munkanap, ettől eltérő határidőről Eladó a Vevőt minden esetben, lehetőleg haladéktalanul tájékoztatja. Amennyiben Vevő részére a szállítási határidő nem megfelelő, úgy írásban tett nyilatkozatával elállhat a szerződéstől, vagy módosíthatja azt. 

Jelen ÁSZF a melléklet segítségével pdf formátumban is letölthető:    http://www.harisnyaneked.hu/upload_files/Harisnyaneked.hu_ASZF.pdf

 

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Részletesebben kérjük tájékozódjon a Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat menüpont alatt. http://harisnyaneked.hu/index.php?id=jogi_nyilatkozat&al_id=1&nyelv=hun.

Fentiekben nem szabályozott kérdésekben az alábbi törvények, rendeletekben foglaltak az irányadók:

45/2014. (II. 26.) sz. Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló törvény
2001. évi CVIII. törvény (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről)
2005. évi CLXIV. törvény (a kereskedelemről) 1997. évi CLV. törvény (a fogyasztóvédelemről)
210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet (a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről) 
1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról)

A fenti jogszabályok teljes szövege ingyenesen elolvasható a következő weboldalon: 

http://www.magyarorszag.hu/kereses/jogszabalykereso

 

- Kereskedőink a rájuk vonatkozó árakat kizárólag regisztrációt követően tudják megtekinteni!

- A weboldalon feltüntetett mennyiségi kedvezmények az egyéni vásárlókra vonatkoznak!

 

Utoljára frissítve: 2014.09.15.

 

 

© 2017 Harisnyaneked.hu Minden jog fenntartva